14.1
22:35

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Απειλούσε με ένσταση ο Άρης! (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Απειλούσε με ένσταση ο Άρης! (ΦΩΤΟ)

Το… θέατρο του παραλόγου στήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» στο 75ο λεπτό του αγώνα, όταν η ΑΕΚ έδωσε 2 αλλαγές, της επιτράπηκε μόνο η 1 και ο Άρης απειλούσε με προσφυγές.

Μέγας φταίχτης στο τραγελαφικό σκηνικό του 2ου ημιχρόνου είναι ο Θανάσης Τζήλος που εκτελούσε χρέη 4ου διαιτητή στο ματς με τον Άρη.

Όπως ορίζεται από τον κανονισμό, η ΑΕΚ έδωσε στον Τζήλο δυο χαρτάκια που αντιστοιχούσαν στις δυο αλλαγές που ζητούσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Παρά την παρουσία των Σάκχοφ και Ολιβέιρα στο πλάι του Τζήλου, δεν ενημέρωση τον Μπέμπεκ για την διπλή αλλαγή και επετράπη μονάχα η είσοδος του Ουκρανού μέσου στην θέση του Λιβάι Γκαρσία.

Ο  Κροάτης ρέφερι προσπάθησε να διορθώσει τα αδιόρθωτα του Τζήλου, ρωτώντας τον πάγκο του Άρη αν θα έδινε την συγκατάθεση για να διορθωθεί το λάθος.

Φυσικά οι γηπεδούχοι, όχι μόνο δεν έδωσαν συγκατάθεση αλλά απειλούσαν τους πάντες πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα προχωρούσαν σε ένσταση στο τέλος του αγώνα.

Η πλευρά της ΑΕΚ αποδέχθηκε – έστω και μετά από πολύ εκνευρισμό – το θέατρο του παραλόγου που έστησε ο Τζηλος, έχοντας όλο το δίκιο με το μέρος της.

Το χαρτάκι της αλλαγής που ετοίμασε η ΑΕΚ και παρέδωσε στον Τζήλο, με τον διαιτητή να «κλείνει» τα μάτια του:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement