
Στην περίπτωση του Ονγκουένε στρέφεται το ιταλικό κλαμπ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Έλληνας στόπερ απάντησε αρνητικά.
Αρνητικά φέρεται να απάντησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην πρόταση συνεργασίας της Τζένοα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος μάλιστα σημειώνει ότι το κλαμπ της Γένοβας έχει στραφεί ήδη σε επόμενους στόχους του. Η πιο προχωρημένη περίπτωση από αυτούς φαίνεται ότι είναι ο Καμαρουνέζος στόπερ της Σάλτσμπουργκ, Ζερόμ Ονγκουένε.
Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Έλληνα κεντρικού αμυντικού με την Άρσεναλ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Με το όνομά του να έχει συνδεθεί τόσο με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, όσο και με ομάδες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων οι Τζένοα, Λάτσιο και Μπέτις.
Το tweet:
Genoa are no longer confident to sign Sokratis Papastathopoulos from Arsenal because the Greek centre back has *not* accepted the destination yet. ⛔️ #afc
That’s why Genoa are now close to reach an agreement with RB Salzburg to sign Jerome Onguéné, as per @mohamedbouhafsi. 🔴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 12, 2021