Μετά από δημοσιεύματα στην Ελλάδα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρενάν Ριμπέιρο της Σπόρτινγκ, η πορτογαλική «Record» εμπλέκει σήμερα και την ΑΕΚ, καθώς αναφέρει πως η Ένωση είναι σε συζητήσεις με την ομάδα της Λισαβόνας για την περίπτωση του 30χρονο Βραζιλιάνου τερματοφύλακα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ριμπέιρο όντως έχει απασχολήσει την ΑΕΚ! Ο γκολκίπερ από το Ριμπεϊράο Πρέτο φέτος δεν έχει συμμετοχές στη Σπόρτινγκ, μετά από τρεις σεζόν που χωρίς να είναι βασικός σημείωνε πάντα διψήφιο αριθμό συμμετοχών.
Από κει και πέρα, σύμφωνα και με το δημοσίευμα της «Record», η Σπόρτινγκ θα επιθυμούσε την πώλησή του και γίνεται λόγος για περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο που θα επιθυμούσε να αποκομίσει από αυτήν. Σημειώνεται, όμως, πως από τους μέχρι τώρα συνομιλητές της για την περίπτωση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ, δεν φαίνεται εύκολο να πιάσει αυτά τα χρήματα.
Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο, ακόμη και για πρόθεση της Σπόρτινγκ να συζητήσει δανεισμό για περισσότερο από μισή σεζόν, καθώς και το συμβόλαιό του είναι μεγάλο (900.000 ευρώ ετησίως).
Το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του γκολκίπερ που αγωνίστηκε επί χρόνια στην Ατλέτικο Μινέιρο και τη Σάο Παολο, πριν πάρει μεταγραφή για την Εστορίλ το καλοκαίρι του 2017. Στη Σπόρτινγκ πήγε την αμέσως επόμενη σεζόν.
Στην Ένωση η αναζήτηση τερματοφύλακα δεν παρουσιάζεται ως προτεραιότητα, αλλά οι άνθρωποι της έχουν αρχίσει να τσεκάρουν την αγορά.
Η περίπτωση του Ριμπέιρο δεν είναι από τις εύκολες, αλλά αν η ΑΕΚ μπορούσε να πετύχει μια καλή οικονομική συμφωνία, ακόμη και σε βάση δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2022, θα την προχωρούσε από τώρα!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement