07.12
19:30

Ανυφαντάκης: «Συγχαρητήρια στον Τραϊανό»

AEK1924.gr team
Ανυφαντάκης: «Συγχαρητήρια στον Τραϊανό»

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ και τόνισε ότι δεν μετάνιωσε για το αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Τραϊανό Δέλλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για μας ήταν πολύ δύσκολο το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες. Είχαμε παίξει τρία παιχνίδια σε 4 μήνες! Και τώρα αυτό… Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, που έχει πολλές ιδέες και γρήγορη σκέψη στο παιχνίδι της. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν το μετανιώνουμε. Αυτό μας αρέσει. Το αγαπάμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη και στηρίζω τους παίκτες μας, γιατί κανείς δεν μπορεί να κρίνει από ένα παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στον Τραϊανό, γιατί του είπα πως πρέπει να κερδίζει, πρέπει να βάζει πολλά γκολ παντού. Δεν είναι εύκολο το «πρέπει». Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει πολλά από τον Τραϊανό. Θέλω να πω και κάτι ακόμη επί τη ευκαιρία: Το πρωτάθλημα Νέων της Λίγκας έχει μόλις 12 παιχνίδια. Δεν υπάρχει ποτέ πρωτάθλημα στον κόσμο με 12 παιχνίδια πρωτάθλημα! Θα τους παρακαλούσα να το έβλεπαν αυτό».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement