Δεν είναι η ΑΕΚ μόνη επιλογή για τον Ουρουγουανό τεχνικό, καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από την Εθνική Χιλής. «Εμπλοκή» με την πανδημία στην πρόταση της Πενιαρόλ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να βρίσκεται ένα βήμα πριν επιστρέψει ξανά στην ΑΕΚ και να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα, όμως «παίζει» και του Γκουστάβο Πογέτ.
Ο άλλοτε προπονητής της Ένωσης, απέρριψε πρόσφατα πρόταση από ομάδα της πατρίδας του, εξαιτίας της πανδημίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που εφαρμόζονται.
Συγκεκριμένα, προ λίγων μηνών είχε στα χέρια του πρόταση από την Πενιαρόλ, την οποία και απέρριψε λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊού και τις ιδιαιτερότητες που φέρει ένα ταξίδι Αγγλία-Ουρουγουάη.
Ο Πογέτ παραμένει κάτοικος Λονδίνου και σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη ομάδα που τον έχει πλησιάσει για συνεργασία. Η Εθνική Χιλής έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει την απάντηση από τον 53χρονο τεχνικό.
Παρ’ όλα αυτά, ο Πογέτ παραμένει ένας εκ των δυο για την διαδοχή του πάγκου, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ μοιάζει πιο κοντά από τον Ουρουγουανό να επιστρέψει, όπως αποκάλυψε το ΑΕΚ1924.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement