Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε για το παιχνίδι με το Βόλο, αλλά και τη δική του παρουσία στην ΑΕΚ.
Ο διεθνής Σλοβένος αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε στο Novasports.gr για το ματς με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε τονίζοντας: “Ήταν ένα σκληρό ματς, χωρίς πολλές φάσεις. Ένα πρώτο μέρος με πολλές μάχες. Στο δεύτερο δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη και στη φυσική κατάσταση. Ήταν περισσότερο μια “μάχη”.
Ο συναγωνισμός στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ είναι τεράστιος, καθώς υπάρχουν πέντε στόπερ, ωστόσο ο Λάτσι δεν χάνει την αισιοδοξία του.
“Είμαι πολύ υπομονετικός. Πιστεύω στο πρότζεκτ που έχει η ΑΕΚ για μένα όταν υπέγραψα και απλά περιμένω” αναφέρει ο Σλοβένος, ο οποίος δηλώνει επίσης: “Έχω τεράστια δίψα για να αγωνιστώ”, ενώ για το ματς με το Βόλο υποστήριξε: “Είμαστε η ΑΕΚ, θέλουμε τη νίκη για να αφήσουμε το 2020 με τον καλύτερο τρόπο”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement