Δίχως προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βασίλισσας για τους επόμενους αγώνες, έχοντας άπαντες αρνητικούς στον ιό COVID-19.
Ακόμα μία σειρά τεστ έλαβε στα χέρια της η Ένωση, εκ των οποίων κανένα δεν βγήκε θετικό στον κορωνοϊό.
Παίκτες, επιτελείο και προσωπικό συμμετείχαν στον προγραμματισμένο έλεγχο, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.
Έτσι, η προετοιμασία της Βασίλισσας συνεχίζεται για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αρχής γενομένης ο αυριανός (12/12, 17:00) αγώνας πρωταθλήματος για την Basket League, με τον Ηρακλή.
Η Βασίλισσα διευθέτησε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες της, με αποτέλεσμα να λυθούν τα ban και να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Κίνγκσλεϊ Μόουζες.
Ο Νιγηριανός φόργουορντ-σέντερ έχει έρθει εδώ και λίγες εβδομάδες σε συμφωνία με την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα και χθες έμεινε επίσημα ελεύθερος απ’ την Μπιλμπάο.
Όμως, λόγω των ban που είχε δεχτεί η ΑΕΚ απ’ την FIBA λόγω κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων που είχε σε παλαιότερους αθλητές της ομάδας, η μεταγραφή δεν μπορούσε να προχωρήσει και να ανακοινωθεί επίσημα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement