07.12
19:31

Θλάση ο Γόντικας!

AEK1924.gr team
Θλάση ο Γόντικας!

Συνεχίζονται τα προβλήματα και η ατυχία στο στρατόπεδο της Βασίλισσας, με τον 26χρονο άσο της ομάδας να βγαίνει… νοκ-άουτ.

Ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για την ΑΕΚ, με τον Κωστή Γόντικα να βγαίνει στα… κιτρινόμαυρα πιτς.

Ο παίκτης διεγνώσθη με θλάση στον οπίσθιο και πρόσθιο κνημιαίο και έτσι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τις επόμενες αναμετρήσεις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H κακοδαιμονία στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας» σε μία επώδυνη -έτσι ή αλλιώς- περίοδο για την ανθρωπότητα συνεχίζεται.

Ο Κωστής Γόντικας δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο σέντερ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όπου και διαπιστώθηκε, ότι υπέστη θλάση στον οπίσθιο και πρόσθιο κνημιαίο. Ο αθλητής θα εκτιμηθεί κλινικά για να προσδιοριστεί ο χρόνος επιστροφής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->