Οι Λόπες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Μετά την χθεσινή ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις στα Σπάτα, με όσους αγωνίστηκαν να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τους Έλντερ Λόπες, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μιχάλη Μπακάκη που τους είδε ο Μάσιμο Καρέρα να ακολουθούν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.
Απ’ εκεί και έπειτα, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19 μετά το τέλος της προπόνησης και εν όψει του αγώνα με τη Λέστερ, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement