21.2
07:57

Στη FIFA για Σορεντίνο

AEK1924.gr team
Στη FIFA για Σορεντίνο

Προθεσμία λίγων ημερών ακόμα έδωσε η ΑΕΚ στους Ιταλούς, σχετικά με τα χρήματα που δικαιούται από την μεταγραφή του Σορεντίνο στην Παλέρμο. Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» δεν λάβουν κάποια απάντηση τότε θα διεκδικήσουν τα χρήματα τους μέσω της FIFA

Τα τρία ειδοποιητήρια που έχει στείλει η ΑΕΚ μέσω της ΕΠΟ, αλλά και το ένα στην Κίεβο δεν φαίνεται να πτοούν την ιταλική ομοσπονδία και γι αυτόν τον λόγο, στην Ένωση αποφάσισαν να δώσουν ακόμα λίγες μέρες περιθώριο στους Ιταλούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» διεκδικούν τα χρήματα που τους αναλογούν από την μεταγραφή του Στέφανο Σορεντίνο στην Παλέρμο από την Κίεβο και σε περίπτωση που δεν πάρουν απάντηση από την ομοσπονδία ή την Κίεβο, τότε θα προχωρήσουν σε καταγγελία εις βάρος της στην FIFA και στο CAS,. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement