
Αλλάζει προσωρινά έδρα η ΑΕΚ καθώς το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Λάρισας αναμένεται να γίνει στην Ριζούπολη
Ο λόγος είναι ότι ζητήθηκε από την εταιρία που επισκευάζει το χόρτο στο ΟΑΚΑ να μην πατηθεί ακόμα για να προλάβει να δέσει καλύτερα προκειμένου να αντέξει στη συνέχεια τα συνεχόμενα ματς.
Άλλωστε υπάρχουν υπάρχουν και δύο σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια όπου θα γίνονται και προπονήσεις πάνω στο νέο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ κάτι που έκανε του ανθρώπους της Ένωσης να απαντήσουν θετικά όσον αφορά την προσωρινή αυτή αλλαγή. Ήταν άλλωστε αντικείμενο συζήτησης από προχτές αυτή η προσωρινή λύση, ενημερώθηκε και ρωτήθηκε χθες στα Σπατα και ο προπονητής από τον Λύσανδρου και σήμερα το πρωί παρθηκε από κοινού η οριστική απόφαση.
Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση με την Ζόρια θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ με τον νέο χλοοτάπητα, ενώ την προηγούμενη μέρα λογικά θα πατηθεί από τους Ουκρανούς για την προπόνηση τους στην Αθήνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement