17.11
17:45

Η Μούρθια κυνηγάει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ετό

AEK1924.gr team
Η Μούρθια κυνηγάει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ετό

Έναν χρόνο αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Σαμουέλ Ετό σκέφτεται να επιστρέψει στη δράση, έχοντας δεχτεί πρόταση συνεργασίας από την ισπανική Μούρθια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Φαντάζει απίστευτο, είναι όμως αληθινό! Ο Σαμουέλ Ετό μπορεί να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη δράση τον Σεπτέμβριο του 2009 και να κλείσει τον κύκλο μίας πολύ μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας ωστόσο τώρα μοιάζει έτοιμος για το comeback.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Την… ευθύνη για τις δεύτερες σκέψεις του 39χρονου πλέον Καμερουνέζου τις έχει η Ραθίνγκ Μούρθια, με την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας να είναι σε επαφές με τον Ετό για να γυρίσει στα γήπεδα φορώντας τη φανέλα της.

“Οι πιθανότητες να υπογράψει μαζί μας είναι στο 50%. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε”, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Marca ο πρόεδρος της Μούρθια, Μορίς Πανιέλο, και συμπλήρωσε:

“Έχουμε επενδυτές στο Μεξικό και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά το συγκεκριμένο deal”.

Σημειώνεται πως ο Ετό έχει να επιδείξει στην τεράστια καριέρα του τρία Champions League, δύο με την Μπαρτσελόνα (2006, 2009) και ένα με την Ίντερ (2010) ενώ έχει κερδίσει τέσσερις φορές (αριθμός ρεκόρ) τον τίτλο του Κορυφαίου Ποδοσφαιριστή της χρονιάς στην Αφρική (2003, 2004, 2005, 2010).

Πηγή: sport24.gr

Advertisement