
Αβέβαιο παραμένει το μέλλον της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος, λόγω της μη αγωνιστής δράσης σε Super League 2 και Football League που περιορίζει τις διαθέσιμες ημερομηνίες για την διεξαγωγή του.
Το ολικό πάγωμα όλων των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός της Super League, δημιουργεί προβλήματα και για την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, επειδή δεν υπάρχει αγωνιστική δράση σε Super League 2 και Football League, η διοργάνωση του Κυπέλλου βρίσκεται προς το παρόν στον αέρα, γιατί αν δεν αρθεί σύντομα η απόφαση της αναστολής των πρωταθλημάτων στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε δεν θα υπάρξουν και διαθέσιμες ημερομηνίες για τα παιχνίδια του Κυπέλλου.
Κάτι τέτοιο αναφέρει και η εφημερίδα Sportday, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχει ένα σενάριο να θέλει τη διοργάνωση να διεξάγεται φέτος μόνο με ομάδες της Super League, που συνεχίζουν και έχουν κανονικά αγωνιστική δράση.
Απ’ εκεί και έπειτα η ΕΠΟ δεν θέλει να σκέφτεται σε καμία περίπτωση την ακύρωση για φέτος της διοργάνωσης, καθώς θα υπάρξει μεγάλη… χασούρα στα ταμεία της, δημιουργώντας “τρύπα” 1,5 εκατ. ευρώ, καθώς αυτό ήταν το ποσό που εισέπραξε πέρυσι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και τα έσοδα από διαφημίσεις της διοργάνωσης.
Γι’ αυτό τον λόγο, θα κληθούν να βρουν άμεσα λύση, κάνοντας ακόμα και νέα κρούση στην Κυβέρνηση για να βρεθεί χρυσή τομή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν στην επιλογή να αγωνιστούν φέτος μόνο ομάδες της Super League.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement