
Σύμφωνα με το MEGA, τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που «πιάστηκαν» στο πάρτι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού και πρόκειται για τους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο.
Οι Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο είναι οι τρεις, τελικά, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που «πιάστηκαν» στο πάρτι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (9/11), θυμίζουμε, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι επτά «ερυθρόλευκοι» παίκτες ήταν στο πάρτι, τα νεότερα, ωστόσο, κάνουν λόγο για τους παραπάνω τρεις.
Το πάρτι, δε, φαίνεται πως διοργανώθηκε από την 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.
Η έφοδος στο ξενοδοχείο Smart Hotel στη λεωφόρο Συγγρού έγινε από την αστυνομία τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από πολίτη, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώθηκε από τα social media ότι στο εν λόγω ξενοδοχείο θα γινόταν πάρτι!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement