Την εξήγησή της για την αργοπορία στην λήψη αποφάσεων κατά τον έλεγχο του VAR στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός έδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, τονίζοντας ότι υπήρχε σημαντικό πρόβλημα με το σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών από τη Media Pro.
Τους λόγους για τους οποίους υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στις φάσεις που χρειάστηκε ο έλεγχος του VAR κατά τη διάρκεια του ΟΦΗ – Ολυμπιακός, εξήγησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με την ΕΠΟ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.
“Στον αγώνα της Super League 1 OΦΗ – Ολυμπιακός που πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 .11. 2020 στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, παρουσιάστηκε σημαντικό πρόβλημα στο σύστημα τρισδιάστατης χάραξης γραμμών της εταιρείας Media Pro. Και στις δύο περιπτώσεις οφσάιντ, το σύστημα δεν λειτούργησε και χρειάστηκαν πάνω από τρία λεπτά προκειμένου να υπολογιστούν οι τρισδιάστατες γραμμές, το οποίο σημαίνει ότι ο βοηθός VAR δεν μπορούσε να λάβει καμία απόφαση μέχρι εκείνο το σημείο.
Αυτό προκαλεί απογοήτευση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια, και παρόλο που και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι δυσαρεστημένη με το τεχνολογικό ζήτημα που ανέκυψε, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα στο μέλλον όποτε αυτά ανακύπτουν. Δεν μπορεί να αποδίδεται ευθύνη στους αξιωματούχους διαιτησίας του αγώνα όταν η τεχνολογία δεν λειτουργεί ορθά.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι βέβαιη ότι η Media Pro θα εργαστεί σκληρά πριν από την επόμενη αγωνιστική για τη βελτίωση της εν λόγω τεχνολογίας”».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement