
Στην Ελλάδα επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ ξημερώματα της σημερινής (06/11) ημέρας. Δίχως χρονοτριβές, άπαντες πέρασαν από τεστ κορωνοϊού και η προπόνηση δεν θα ξεκινήσει χωρίς τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα έλαβε η Ένωση κατά την διάρκεια το ταξιδιού της στην Ουκρανία για τον αγώνα με την Ζόρια, ύστερα από το 1ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην ομάδα.
Ο Μιχάλης Μπακάκης διεγνώσθη θετικός στον ιό της πανδημίας και έτσι άπαντες ήταν… δυο φορές πιο προσεκτικοί κατά την αποστολή τους στο πλαίσιο του Europa League.
Με την επιστροφή στην Αθήνα, άπαντες πέρασαν από τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 06:00 το πρωί. Ένα γκρουπ μάλιστα παικτών – περίπου 10 στο σύνολο – επέλεξε την παραμονή του στο «Holiday In».
Η επιλογή του ξενοδοχείου αντί του σπιτιού τους, έδωσε την δυνατότητα περισσότερης ξεκούρασης αλλά και μικρότερης απόστασης από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων.
Παρά το γεγονός πως η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 το απόγευμα, η ομάδα θα ξεκινήσει το σημερινό πρόγραμμα, μόλις λάβει τα αποτελέσματα των τεστ.
Φυσικά, αυτά δεν θα είναι τα μόνα στα οποία θα υποβληθεί το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, πριν τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».
Υπάρχει άλλη μία παρτίδα προγραμματισμένων τεστ, τα οποία θα λάβουν χώρα αύριο, Σάββατο, για μεγαλύτερη ακόμα ασφάλεια και σιγουριά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement