
Με αμείωτο ρυθμό κινείται η επιδημία κορωνοϊού στην Ελλάδα με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα της Τρίτης 2500 νέες διαγνώσεις. Στους 179 οι διασωληνωμένοι.
Δραματικά αιφνιδιάζει η επιδημία κορωνοϊού την Ελλάδα, η οποία θα αναγκαστεί να λάβει νέα πιο αυστηρά μέτρα προκειμένου να ανταπεξέλθει στην ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και των διασωληνώσεων που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Το απόγευμα της Τρίτης 4/11 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 2646, εκ των οποίων 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 46892 (ημερήσια μεταβολή +6.0%), εκ των οποίων 54.6% άνδρες.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 18, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 673 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 179 (76.5% άνδρες).
Πηγή: news247.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement