
Τον Στέφανο Κουμπαράκη όρισε η ΚΕΔ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να έχει βάλει τον εαυτό του παρατηρητή και ξανά σε ματς της ομάδας του Μπόλονι.
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε κάνει… πρεμιέρα ως παρατηρητής στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είχε ορίσει τον εαυτό του σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού και πάλι θα είναι παρατηρητής σε ματς των «πρασίνων». Αυτήν την φορά με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Αναλυτικά οι ορισμοί της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής:
Τρίτη 3/11
17:15 Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Κουμπαράκης (Μ.Ράινχαρντ, Καλαμπόκης, 4ος Περράκης, VAR: Γκορτσίλας & Τριανταφύλλου) / Παρατηρητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Τετάρτη 4/11
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ: Βρέσκας (Τζιουβάρας, Αϊναλής, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Φωτιάς & Φωτόπουλος) / Παρατηρητής: Χρήστος Δαγκλής