19.11
14:10

Τσιρίλο: Η ΑΕΚ είναι στην καρδιά μου

AEK1924.gr team
Τσιρίλο: Η ΑΕΚ είναι στην καρδιά μου
Advertisement

Ο Τσιρίλο μπορεί να μην αγωνίζεται πλέον στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια σε αυτήν.

Μιλώντας σε ιταλική αθλητική ιστοσελίδα, ο Τσιρίλο αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στην καρδιά του, ΑΕΚ και Ρετζίνα έχουν περίοπτη θέση.

«Στην καριέρα μου έπαιξα σε πολλές ομαδες. Στην καρδιά μου όμως έχω μόνο δύο. Την Ρετζίνα και την ΑΕΚ. Στην πρώτη είχα προπονητή τον Φράνκο Κολόμπα και στην δεύτερη τον Φερνάντο Σάντος. Θυμάμαι πολλές καλές στιγμές. Το ντεμπουτο μου στο Καμπιονάτο με την Ρετζίνα, το γκολ στο Ολίμπικο με την Ρόμα, το Ευρωπαϊκό με την Ελπίδων και το γκολ με την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ στα τελευταία λεπτά του αγώνα Άντερλεχτ-ΑΕΚ…» ήταν τα λόγια του Ιταλού πρώην αμυντικού της Ένωσης.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->