Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άνοιξε πόλεμο κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη την περασμένη Παρασκευή και ο Τίγρης είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος ώστε να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον εισαγγελέα και οι δύο σήμερα
Την περασμένη Παρασκευή στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε κατά της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον επικεφαλής του Δικεφάλου να μην μπορεί παρά να απαντήσει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Ο Τίγρης έδειξε ότι δεν θα αφήσει κανέναν, ποτέ ξανά, να παίξει με την Ένωση και σήμερα, ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας αλήθειες και όχι αβάσιμα γεγονότα (βλέπε Μαρινάκης).
Από την άλλη, ο πρόδερος του Ολυμπιακού, που έχει κληθεί και εκείνος από τον αθλητικό εισαγγελέα, θα πρέπει να αποδείξει τα όσα υποστήριξε την περασμένη Παρασκευή, τα περισσότερα από τα οποία, όπως αποδείχθηκε δεν ισχύουν.
Ενδιαφέρον θα έχει και η τοποθέτηση Σαρρή, ο οποίος θεωρείται από τους πλέον αφερέγγυους του χώρου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement