Ο 22χρονος εξτρέμ έχει ξεκινήσει και μετράει αντίστροφα μετά την θλάση β’ βαθμού που έχει υποστεί, ξεκινώντας στα Σπάτα στο σημερινό του πρόγραμμα ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο.
Ευχάριστα χαμόγελα μοίρασε στα Σπάτα σήμερα το απόγευμα ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς μπορεί η ομάδα να είχε ρεπό, αλλά ο ίδιος πήγε και συνέχισε κανονικά το ατομικό του πρόγραμμα, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα.
Κι’ αυτό γιατί το πρόγραμμα του, είχε ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, το οποίο είναι πολύ καλό σημάδι, ότι πάει καλά η αποθεραπεία του και η σταδιακή επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.
Βέβαια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δεν έχουν καμία βιασύνη, ξέροντας πως αν κάτι πάει στραβά και πιεστεί ο παίκτης μπορεί να ξεκινήσει και πάλι απ’ το… μηδέν, γι’ αυτό και κρατούν χαμηλά την μπάλα και απλά χαμογέλασαν ευχάριστα με αυτήν την εξέλιξη.
Δείτε το βίντεο:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement