
Περισσότερες από 400 διαπιστώθηκαν και πάλι οι νέες διαγνώσεις κορωνοϊού, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα της Τρίτης 408 νέα κρούσματα. Έξι νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.
Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η επιδημία κορωνοϊου στην Ελλάδα, με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας να ανακοινώνει το απόγευμα της Τρίτης (13/10) ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 408, εκ των οποίων 58 συνδέονται με γνωστές συρροές και 45 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 23060 (ημερήσια μεταβολή +1.8%), εκ των οποίων 55.7% άνδρες.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 6, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 462 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 89 (71.9% άνδρες).
Πηγή: news247.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement