Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού σήμερα (27/09, 20:00) στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» ενόψει του τελικού του τουρνουά «Ι. Μαλακατές».
Νίκη στο τάι-μπρέικ πέτυχε η Ένωση κόντρα στην Θέτιδα Βούλας – ομάδα που αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στην Α1 – κερδίζοντας την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.
Ο Κώστας Αρσενιάδης έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας και περιμένει να δει απόψε μία αντίστοιχη, αν όχι καλύτερη, εμφάνιση κόντρα στον ισχυρό Παναθηναϊκό.
Φυσικά θα γίνουν δοκιμές και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες του κιτρινόμαυρου ρόστερ, καθώς δεν παύει να υπολογίζεται ως τουρνουά προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», στις 20:00 και ο στόχος της ΑΕΚ είναι αρχικά η καλή εμφάνιση και δευτερευόντως η νίκη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement