
Ανατριχίλα… σκορπάνε τα κέρινα ομοιώματα των μουσείων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, από εμβληματικές προσωπικότητες τόσο της όμαδας, όσο και της προσφυγιάς, που έχουν ξεκινήσει να παίρνουν την τελική τους μορφή.
Ήταν γνωστό ότι τα δυο μουσεία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα έχουν και αρκετά κέρινα ομοιώματα από εμβληματικές προσωπικότητες της ιστορίας τόσο της ΑΕΚ, όσο και της προσφυγιάς.
Η Ένωση έχει αναθέσει αυτό το πρότζεκτ σε ειδικό εργαστήριο στο εξωτερικό με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη και βρισκόμαστε στο στάδιο που παίρνουν τα ομοιώματα την τελική τους μορφή, που προκαλούν ΔΕΟΣ σε όποιον τα αντικρίζει.
Η αρχή έγινε με τον Λουκά Μπάρλο, με την ΠΑΕ να παρουσιάζει το κέρινο ομοίωμα μέσα από φωτογραφίες, ενώ ακολουθούν κι’ άλλα ομοιώματα, όπως του Μίμη Παπαϊωάννου, του Κώστα Νεστορίδη, του Θωμά Μαύρου, του Στέλιου Μανωλά, όπως κι’ άλλων μορφών της ιστορίας της ΑΕΚ.
Βέβαια, κέρινα ομοιώματα θα γίνουν και για το μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού, με τον Στέλιο Καζαντζίδη, όπως και του Κώστα Βουτσά που θα βρίσκεται όμως στο Μουσείο της ΑΕΚ.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ με φωτογραφίες του κέρινου ομοιώματος του Λουκά Μπάρλου:
Το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ απ’ το κέρινο ομοίωμα του Κώστα Νεστορίδη:
Το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ απ’ το κέρινο ομοίωμα του Μίμη Παπαϊωάννου:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement