Ο 22χρονος εξτρέμ μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι είναι η σωστή απόφαση για τον ίδιο.
Ιδιαίτερο ντόρο έχει κάνει στο Ισραήλ η μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ, μετά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με δημοσίευμα της «Sports.walla» να αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ συμφώνησε με την Ένωση.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Γκαρσία θα πάρει περίπου 500.000 ευρώ και θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ενώ αναφέρει ότι ο παίκτης έχει κάνει ήδη το τεστ για τον κορωνοϊό και περιμένει να πάρει το “οκ” για να μπει στο στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.
Απ’ εκεί και έπειτα ο Γκαρσία μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας την σωστή απόφαση για τον ίδιο. «Είμαι ποδοσφαιριστής, έχω μια επαγγελματική και οικονομική ευκαιρία εδώ για να προχωρήσω, έτσι συμφώνησα στην μεταγραφή. Σκέφτηκα πολύ έως ότου συνειδητοποίηση ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση για εμένα» είπε χαρακτηριστικά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement