07.9
23:03

Εθνική Ελλάδας: Βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

AEK1924.gr team
Εθνική Ελλάδας: Βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού

Η επιστροφή από το Κόσοβο έφερε άσχημα νέα για την Εθνική Ελλάδας με ένα ακόμη μέλος της αποστολής να είναι θετικός σε κορωνοϊό.

Νέο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική Ελλάδας μετά τον Κώστα Τσιμίκα που είχε βρεθεί θετικός στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και είχε επιστρέψει στο Λίβερπουλ. Τα μέλη της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υποβλήθηκαν σε νέα τεστ και ένας εξ αυτών βρέθηκε θετικός στον ιό.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Όπως γίνεται αντιληπτό όλοι όσοι μετείχαν στην αποστολή θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ ενώ αν είναι ποδοσφαιριστής δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως σε τέσσερις μέρες, την Παρασκευή, ξεκινάει το πρωτάθλημα και σε πέντε μέρες, το Σάββατο, έχουμε τον τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement