Ένα κολυμβητήριο που μετατράπηκε σε ρινγκ. Ο άγριος ξυλοδαρμός κατά διαιτητή, η αγωνία για τη ζωή του και οι καταδικαστικές αποφάσεις κατά των αθλητών.
“Οι δύο αθλητές έριξαν μέσα στην πισίνα τον διαιτητή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών που δεν είχαν ξαναδεί ανάλογες σκηνές”, έγραφε τότε ο τοπικός Τύπος.
Οι δύο πολίστες καταδικάστηκαν σε 20 και 12 μήνες φυλάκιση αντίστοιχα, για τον άγριο ξυλοδαρμό του Χαλκιδέου διαιτητή, Χαράλαμπου Καρκαντελίδη.
Ήταν πριν πέντε χρόνια περίπου, όταν κατά την διάρκεια του αγώνα των ομάδων πόλο της Σύρου και του Άρη Θεσσαλονίκης, ο διαιτητής του αγώνα δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο πολίστες, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον πέταξαν μάλιστα μέσα στην πισίνα, όπου πήγαν να τον πνίξουν.
Τελικά το θύμα δικαιώθηκε, καθώς οι δύο πολίστες καταδικάστηκαν σε 20 και 12 μήνες φυλάκιση αντίστοιχα, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της αγωγής.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement