31.8
13:50

Αίτημα της ΕΠΟ στην Superleague για τον τελικό

AEK1924.gr team
Αίτημα της ΕΠΟ στην Superleague για τον τελικό

Με επίσημο τρόπο, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε αίτημα στην Superleague με στόχο να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε και αποφάσισε να στείλει με κάθε επισημότητα αίτημα προς τη Superleague σχετικά με τον τελικό.

Συγκεκριμένα, ζητά να πραγματοποιηθεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 12 Σεπτεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που είχε ορίσει η Superleague για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Έτσι, είτε θα γίνει δεκτό το αίτημα και θα αναβληθεί η σέντρα του πρωταθλήματος – σενάριο που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες – είτε θα αναζητηθεί άλλη ημερομηνία, με τη Superleagueνα απορρίπτει το αίτημα της ΕΠΟ.

Να υπενθυμίσουμε πως η σημερινή (31/08) Γενική Συνέλευση της Superleague αναβλήθηκε καθώς απουσίαζαν 7 ομάδες, επομένως η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος είναι έντονα στο τραπέζι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement