
Ανοιχτό το ενδεχόμενο άφησε ο 23χρονος Καταλανός να ενταχθεί το επόμενο διάστημα στο έμψυχο υλικό της ΑΕΚ!
Ο 23χρονος Ισπανός κεντρικός μέσος, Αλέις Γκαρθία, πλέκει μέσα από το Sport24.gr το εγκώμιο της ΑΕΚ και μιλά για το ενδιαφέρον της Ένωσης να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρο της τον 23χρονο κεντρικό μέσο, Αλέις Γκαρσία, με την περίπτωσή του να αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και του αρέσει πολύ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του σε συνάρτηση με την πώληση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ των ΗΑΕ.
Ο Αλέις Γκαρθία παραδέχθηκε τις συνομιλίες με την ΑΕΚ και έπλεξε το εγκώμιο της Ένωσης.
“Έχω μιλήσει με την ΑΕΚ, είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι ιστορική ομάδα από τις πιο παραδοσιακές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί”, ήταν το σύντομο σχόλιο του Αλέις Γκαρσία στο Sport24.gr.
Ο Γκαρσία ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ και το 2015 τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι. Παραχωρήθηκε δανεικός από τους πολίτες σε Ζιρόνα και Μουσκρόν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement