
Και τα δεύτερα τεστ κορωνοϊού ήταν αρνητικά στην μπασκετική ΑΕΚ, με την ομάδα να επιστρέφει από σήμερα στις προπονήσεις.
Ανακούφιση επικράτησε στις τάξεις της Βασίλισσας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα δεύτερα τεστ για κορωνοϊού, που υποβλήθηκε όλο το τμήμα, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που είχε η ομάδα στα Ιωάννινα.
Όλη η ομάδα με την επιστροφή τους στην Αθήνα υποβλήθηκαν εκ’ νέου σε τεστ για κορωνοϊό, τα πρώτα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και προχώρησαν όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και σε δεύτερο τεστ για την καλύτερη επαλήθευση αποτελεσμάτων.
Τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ βγήκαν σήμερα και ήταν και αυτά αρνητικά, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή να επιστρέψουν άπαντες από σήμερα στις προπονήσεις για να συνεχίσει η ομάδα την προετοιμασία της.
Βέβαια, όπως είναι εύκολα κατανοητό, στις προπονήσεις δεν θα επιστρέψει ο παίκτης που έχει προσβληθεί απ’ τον ιό, ο οποίος συνεχίζει σε 14μερή καραντίνα την αποθεραπεία του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement