21.8
11:42

Στον Άρη μέχρι το 2022 ο Γκάμα

AEK1924.gr team
Στον Άρη μέχρι το 2022 ο Γκάμα
Advertisement

Ο Άρης ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο 32χρονος Πορτογάλος μένει στη Θεσσαλονίκη και θα φορά τη φανέλα της ομάδας μέχρι το 2022.

Ο Μπρούνο Γκάμα συμφώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη στη συνάντηση που είχαν οι δυο τους την Τετάρτη (19/8) στα 3-5 Πηγάδια. Άλλωστε ο Άρης από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media είχε προαναγγείλει την παραμονή του Πορτογάλου κάνοντας λόγο για συμφωνία μέσα σε πέντε λεπτά.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός – πρώτος σκόρερ για τους κίτρινους τη σεζόν που πέρασε – υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης το ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (21/8). ” Ο Bruno Alexandre Vilela Gama και για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι κάτοικος του Κλεάνθης Βικελίδης!”, ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία η ΠΑΕ Αρης στη σχετική ανάρτηση.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->