29.10
19:13

Με Ντάρντεν και αμφίβολο τον Πέτγουεϊ

AEK1924.gr team
Με Ντάρντεν και αμφίβολο τον Πέτγουεϊ

Ο Ντάρντεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Λιθουανία, πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα, αλλά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πέτγουεϊ καθώς έχει ενοχλήσεις στην μέση.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής (31/10) κόντρα στην Νεπτούνας στη Λιθουανία, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της Euroleague.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Αμερικανός έχει μυικό σπασμό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής θα αποφασιστεί ύστερα κι από την προπόνηση στην Κλαϊπέντα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί στις 08.15 για τη Λιθουανία (μέσω Κοπεγχάγης) με 13 παίκτες. Ο Μίλαν Τόμιτς θα έχει μαζί του και τον Τρεμέλ Ντάρντεν ο οποίος έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον έχει στην δωδεκάδα.

Πηγή:sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement