
Ο Ντάρντεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Λιθουανία, πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα, αλλά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πέτγουεϊ καθώς έχει ενοχλήσεις στην μέση.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής (31/10) κόντρα στην Νεπτούνας στη Λιθουανία, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της Euroleague.
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Αμερικανός έχει μυικό σπασμό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής θα αποφασιστεί ύστερα κι από την προπόνηση στην Κλαϊπέντα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί στις 08.15 για τη Λιθουανία (μέσω Κοπεγχάγης) με 13 παίκτες. Ο Μίλαν Τόμιτς θα έχει μαζί του και τον Τρεμέλ Ντάρντεν ο οποίος έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον έχει στην δωδεκάδα.
Πηγή:sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement