Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ σε κορονοϊό παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Πορτοριά για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Κανονικά το φιλικό με Ατρόμητο (7/8, 19:30).
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην Πορτοριά την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και την Πέμπτη (6/8) το απόγευμα βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού, στα οποία υπεβλήθησαν οι παίκτες και τα μέλη τεχνικού επιτελείου του Δικεφάλου.
Όλα ήταν αρνητικά. Αυτό σημαίνει ότι η προετοιμασία των ασπρόμαυρων συνεχίζεται κανονικά. Επίσης το φιλικό με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί κανονικά ως ήταν προγραμματισμένο την Παρασκευή 7 Αυγούστου (19:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι δύο παίκτες του Δικεφάλου (ο ένας είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media) βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και δεν έχουν ακολουθήσει την αποστολή για το Πήλιο.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement