29.7
09:15

Τόμοβιτς ο αντι… Βράνιες

AEK1924.gr team
Τόμοβιτς ο αντι… Βράνιες

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ αποτελεί ο Όγκνιεν Βράνιες, όμως αν τελικά στραβώσει του Βόσνιου τότε θα κινηθεί για τον Νέναντ Τόμοβιτς.

Στην ΑΕΚ περιμένουν να τελειώσει άμεσα ο 30χρονος στόπερ με την Άντερλεχτ, ωστόσο ένα δημοσίευμα από το Βέλγιο, δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

«Ο Βράνιες εμφανίστηκε στην Ελλάδα. Ωστόσο, η μεταγραφή του στην ΑΕΚ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Η Άντερλεχτ θέλει κάποια χρήματα και η Ένωση δεν έχει κάνει ακόμα προσφορά», αναφέρει η «Het Nieuwsblad».

Ωστόσο η Ένωση έχει εναλλακτική με τον 33χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό. Ο Τόμοβιτς ανήσει στην Κιέβο και αγωνίζεται δανεικός στη ΣΠΑΛ. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη που είναι 22 φορές διεθνής με την Σερβία, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Τζένοα, Λέτσε και Φιορεντίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->