22.7
17:38

Ρόμπεν: Επέστρεψε και… έπεσε κατευθείαν πάνω στην «πρώην»

AEK1924.gr team
Ρόμπεν: Επέστρεψε και… έπεσε κατευθείαν πάνω στην «πρώην»

Ο Αριέν Ρόμπεν θέλησε να… βγει από τη ναφθαλίνη, να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει την Χρόνινγκεν και από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος πέφτει πάνω στην «πρώην» του, Αϊντχόφεν.

Ο Ολλανδός εξτρέμ που έγραψε μοναδική ιστορία με τη Μπάγερν Μονάχου, έχοντας φυσικά θητεύσει και στις Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, επέστρεψε στο ποδόσφαιρο γιατί του έλειψε πολύ όσο καιρό έμεινε εκτός έχοντας αποσυρθεί και πήρε την απόφαση να ξαναβάλει τα παπούτσια του.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Επιστρέφοντας στην Χρόνινγκεν από την οποία ξεκίνησε, έμαθε πλέον ότι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Ολλανδίας – το φετινό διεκόπη οριστικά λόγω της πανδημίας δίχως να υπάρξει πρωταθλητής – θα τον βρει απέναντι στην… πρώην του, PSV Αϊντχόφεν, στις 13 του Σεπτέμβρη.

Εκεί είχε παίξει για δυο χρόνια (2002-2004), σκόραρε 17 φορές σε 56 ματς πρωταθλήματος κι έπειτα πήρε μεταγραφή στους «μπλε» του Λονδίνου.

Πηγή: gazzetta.gr

Advertisement