
Παρά τις… υπόγειες κινήσεις του Ολυμπιακού, αναζητώντας διάφορους παράγοντες για να βάλουν “φρένο” στον τελικό της Ριζούπολης, έπεσαν σε τοίχο και ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά εκεί. Δευτέρα (20/7) η σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας.
Τις τελευταίες ημέρες όταν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έψαχναν να δουν αν θα κάνουν ένσταση στον ΠΑΟΚ ή όχι, η πλευρά του Ολυμπιακού δούλευε με όποιες δυνάμεις έχει την αλλαγή έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε σε κινήσεις που έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα ο τελικός να διεξάγεται κανονικά στη Ριζούπολη με την πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας να πραγματοποιείται τη Δευτέρα (20/07) το πρωί.
Οι δυο ομάδες ενημερώθηκαν για να δώσουν το παρών και πλέον θα συζητηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για το μεγάλο παιχνίδι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement