Οι Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Τριαντόπουλος από πλευρά της διοίκησης και το τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Γιώργος Βόβορας θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (3/7,12:00).
Στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η διοικητική ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που αποτελείται από τους Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος, μαζί με τον προπονητή των πράσινων Γιώργο Βόβορα, θα αναλύσουν το πλάνο λειτουργίας για την ερχόμενη σεζόν.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προαναγγελθεί την ημέρα που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανάληψη των διοικητικών καθηκόντων από τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτή θα είναι και η πρώτη ευκαιρία που η διοικητική ομάδα των πράσινων θα ανοίξει τα χαρτιά της ενώ ο Βόβορας θα μιλήσει για τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement