22.6
23:11

Premier League: Μόλις ένα κρούσμα κορονοϊού σε 1.829 τεστ

AEK1924.gr team
Premier League: Μόλις ένα κρούσμα κορονοϊού σε 1.829 τεστ

Ένας παίκτης ή μέλος τεχνικού επιτελείου της Premier League διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 στον τελευταίο έλεγχο που περιελάμβανε 1.829 τεστ.

Η Premier League γνωστοποίησε πως έλαβε χώρα ο 10ος γύρος τεστ στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία κατά του κορωνοϊού, με 1.829 ανθρώπους να εξετάζονται και να εντοπίζεται ένα μόνο κρούσμα κορωνοϊού.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο συγκεκριμένος γύρος εξετάσεων διεξήχθη μεταξύ της Τετάρτης (17/6) και της Κυριακής (21/6) και ήταν ο πρώτος μετά την επανεκκίνηση της Premier League την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο επόμενος γύρος ελέγχων θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

“Οι παίκτες ή τα μέλη του προσωπικού που θα βρίσκονται θετικοί θα αυτοαπομονώνονται για μία περίοδο επτά ημερών.

“Η Premier League παρέχει αυτές τις συγκεντρωτικές πληροφορίες για λόγους ακεραιότητας και διαφάνειας του ανταγωνισμού.

“Δεν θα δοθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα σωματεία ή τα άτομα και τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιούνται μετά από κάθε γύρο δοκιμών”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως ένα μόνο κρούσμα θετικό στον κορωνοϊό είχε βρεθεί και στον προηγούμενο γύρο, όταν είχαν ελεγχτεί 1.541 δείγματα.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement