15.2
13:42

Δεμένα τα πλοία στις 20 Φεβρουαρίου

AEK1924.gr team
Δεμένα τα πλοία στις 20 Φεβρουαρίου
Advertisement

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου όλα τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετάσχει πανελλαδικά στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Η ΠΝΟ, που ζητεί την άρση της πολιτικής επιστράτευσης η οποία έχει επιβληθεί στους ναυτεργάτες, με ανακοίνωσή της επιμένει στην άμεση ανάκληση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, με το οποίο όπως υποστηρίζει επέρχονται αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις των ναυτικών και στην εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και της κείμενης νομοθεσίας.

Επίσης, ζητεί την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών στα πληρώματα των επιβατηγών πλοίων, αντιμετώπιση της ανεργίας στους Έλληνες ναυτεργάτες, μηδενική φορολόγηση για τους Έλληνες ναυτικούς της ποντοπόρου και επαναφορά των ιατροφαρμακευτικών παροχών προς τους ναυτεργάτες και τις οικογένειές τους στο φυσικό τους φορέα, τον Οίκο Ναύτου.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->