12.6
14:46

Στα χέρια της Βασίλισσας το κλειστό των Λιοσίων!

AEK1924.gr team
Στα χέρια της Βασίλισσας το κλειστό των Λιοσίων!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου στο Υφυπουγείο αθλητισμού για το γήπεδο στα Λιόσια!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με εκπροσώπους της Πολιτείας στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου!

Στην συνάντηση, οι δύο πλευρές μίλησαν σχετικά με τους όρους του συμβολαίου με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν, ότι η συμφωνία θα είναι για 20 χρόνια με ειδικό όρο για επέκταση. Το συμφωνητικό συντάσσεται εδώ και καιρό και όλα έχουν διευθετηθεί.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και ακόμα ένα τεχνικό μίτινγκ για τις τελευταίες λεπτομέρειες στη σύνταξή του και κατόπιν η οριστική συνάντηση για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σήμερα ήταν στη σύσκεψη προετοιμασίας ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς καθώς και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement