08.6
00:03

Καρέρα: «Κάναμε δύο σοβαρά λάθη – Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα»

AEK1924.gr team
Καρέρα: «Κάναμε δύο σοβαρά λάθη – Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα»
Advertisement

Ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στα δύο σημαντικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αξιολόγησε την εικόνα του Πέτρου Μάνταλου ως σέντερ φορ -λόγω συνθηκών. Τι είπε για το επεισόδιο του Ντανιέλε Βέρντε με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού μετά την λήξη του αγώνα:

«Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο που παίξαμε μηχανικά, δεν βρήκαμε καλά τους χώρους. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα. Κάναμε δύο σοβαρά λάθη, το ένα μας στοίχισε αλλά εν συνεχεία γυρίσαμε το ματς και είχαμε και ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για το αν τον άφησε ικανοποιημένο το 4-3-3 με τον Πέτρο Μάνταλο στην κορυφή απάντησε πως  «και ναι και όχι. Σίγουρα δεν φταίει ο Μάνταλος είχαμε πολλά μέτρα απόσταση ανάμεσα μας», ενώ αναφορικά με την είσοδο του Νέλσον Ολιβέιρα είπε: «Είναι διαφορετικός παίκτης ο Νέλσον από τον Πέτρο. Ο Ολιβέιρα είναι καλός στο να κρατάει τη μπάλα και να τη σπάει, άρα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Τέλος, σε ερώτηση για το επεισόδιο στη διάρκεια του cooling break ανάμεσα σε Ντανιέλε Βέρντε και Όγκνιεν Βράνιες, αρκέστηκε να πει πως «δεν έγινε τίποτα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->