04.6
22:53

Ξάνθη – Ατρόμητος: Ορίστηκε την Κυριακή στις 18:45

AEK1924.gr team
Ξάνθη – Ατρόμητος: Ορίστηκε την Κυριακή στις 18:45

Τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Ξάνθη – Ατρόμητος το απόγευμα της Κυριακής για την πρεμιέρα των πλέι άουτ ανακοίνωσε επίσημα η Super League.

Τα μαζεμένα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή της Ξάνθης κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα των playoffs της Super League 1 το Σάββατο, με το ματς να μετατίθεται τελικά κατά μία ημέρα.

Οι υγειονομικές αρχές άναψαν το πράσινο φως, σε συνεννόηση με τις δυο ομάδες, τη διοργανώτρια αρχή και την ΕΡΤ η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα, και έτσι το ματς θα γίνει την Κυριακή.

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play Out της Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 18:45 (αντί για Σάββατο, 6 Ιουνίου)”, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη η Super League.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->