
Ο Bernard Arnault είναι ο πλουσιότερος άνδρας της Ευρώπης.
Είναι ο ιδιοκτήτης των εταιριών Givenchy, Louis Vuitton και Sephora. Λόγω του κορωνοϊού, τα περισσότερα καταστήματα του στην Ευρώπη έχουν κλείσει τουλάχιστον για έναν μήνα και ο ίδιος καταγράφει χασούρα στον τζίρο του, της τάξης των 30 δις δολαρίων.
Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index ο Bernard έχει τη μεγαλύτερη χασούρα από όλους του δισεκατομμυριούχους του κόσμου. Σύμφωνα με το Forbes πάντως ο συγκεκριμένος άνδρας παρά το χάσιμο τόσων δισεκατομμυρίων συνεχίζει να παραμένει ο τρίτος πλουσιότερος άνδρας του κόσμου.
Το χαρτοφυλάκιο του Arnault συμπεριλαμβάνει συνολικά 70 εταιρίες. Η συνολική περιουσία του πλουσιότερου Ευρωπαίου παραμένει ακόμη και μετά το χάσιμο του τελευταίου μήνα στο ποσό των 77 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Πηγή: Sdna.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement