Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague.
Σε συνέντευξη του στο κανάλι της Euroleague ο νυν παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και πρώην παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για το μπάσκετ αλλά και το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση με την πανδημία.
Δείτε όλα όσα είπε:
«Είναι κάτι εντελώς καινούργιο για όλους μας. Ακολουθούμε τα μέτρα, μένουμε σπίτι. Αν βγεις έξω, πλένεις τα χέρια σου και κάνεις ο,τι είναι απαραίτητο ως μέτρο εναντίον του ιού» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενος στο πόσο του λείπει το μπάσκετ:
«Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σου λείψει το μπάσκετ. Με τρελαίνει το να είμαι σπίτι και να μην κάνω τίποτα και είμαι σίγουρος πως αυτό ισχύει για όλους. Για φιλάθλους και παίκτες. Θέλω όμως όλοι να είναι υγιείς και να παίξουμε ξανά μπάσκετ, όταν είναι εφικτό».
Όσον αφορά στο τι κάνει καθημερινά, τόνισε: «Ο γυμναστής μας, Κώστας Χατζηχρήστος, μας έχει δώσει πρόγραμμα για κάθε μέρα. Κάθε βδομάδα στέλνει νέο, μας προτείνει τι να κάνουμε στο σπίτι. Κατά τ’ άλλα μένουμε στον καναπέ, βλέπουμε ταινίες, παίζουμε παιχνίδια και όλα αυτά».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement