29.4
11:30

Κορωνοϊός: Ο Ντιμπάλα παραμένει θετικός στον ιό μετά από έξι εβδομάδες

AEK1924.gr team
Κορωνοϊός: Ο Ντιμπάλα παραμένει θετικός στον ιό μετά από έξι εβδομάδες

O Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε για τέταρτη φορά θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων, παρά το γεγονός πως δεν έχει συμπτώματα της νόσου.

Ο κορωνοϊός δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός σταρ της Γιουβέντους βρέθηκε για τέταρτη φορά θετικός σε τεστ για τον ιό μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων, παρά το γεγονός πως είναι ασυμπτωματικός και παραμένει κλινήρης για σχεδόν 40 ημέρες, μαζί με τη σύντροφό του.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεοπτικής εκπομπής “El Chiringuito”, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα συμμετέχει σε προπόνηση της Γιουβέντους, έστω και σε γκρουπ, αν δεν υπάρξει αρνητικό τεστ. Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο τερματοφύλακας της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ένα μήνα μετά την αρχική διάγνωση και ενώ -θεωρητικά- είχε αναρρώσει πλήρως.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

Advertisement