Ο έμπειρος επιθετικός έβλεπε το μέλλον του μακριά από το Παρίσι μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, το καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτό ήταν το σενάριο το οποίο επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μετά τα όσα γίνονται εξαιτίας της πανδημίας αρκετές ομάδες δεν θα έχουν αρκετό μπάτζετ για να κινηθούν το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι. Οι απαιτήσεις του “El Matador” είναι αρκετά υψηλές και όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» ο έμπειρος επιθετικός ζήτησε από την διοίκηση της Παρί να συνεχίσει τουλάχιστον για ένα ή για δύο χρόνια ακόμα.
Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμένει σοβαρή υποψήφια όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης.η οποία τον Γενάρη έκανε κίνηση για την απόκτηση του, χωρίς όμως επιτυχία.
Ο Καβάνι αυτή την περίοδο βρίσκεται στη χώρα του, χωρίς να γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στη Γαλλία για να ξεκινήσει τις προπονήσεις. Οι οπαδοί της Παρί τον θέλουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα τους και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η διοίκηση των Παριζιάνων αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.




