Διαβάστε στο ΑΕΚ1924.gr τι γράφουν οι εφημερίδες αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και τις αντιδράσεις στις τάξεις της ΑΕΚ, αλλά και την περίπτωση του 17χρονου Σέρβου.
Goal
«Επιτέλους μπάλα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στην ανακούφιση που επικρατεί στην Ένωση για την οριστικοποίηση της έναρξης του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου και στην ανασύνταξη ενόψει της πρεμιέρας.
Livesport
«Οι Σέρβοι στέλνουν στην ΑΕΚ το 17χρονο λαβράκι Ράτκοβιτς. Ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου η FootballLeague» γράφει η εφημερίδα.
Ώρα των σπορ
«Επιτέλους, άντε για… να τελειώνουμε και με αυτό…» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Πως υποδέχτηκαν την απόφαση της έναρξης του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ. Χαρά και ανακούφιση και στον κόσμο. Νίκησε τον Πανελευσινιακό η Βασίλισσα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement