Στο ίδιο τραπέζι είναι έτοιμες να καθίσουν ΑΕΚ και Λας Πάλμας προκειμένου ο Σέρχιο Αραούχο να παραμείνει στο δυναμικό της «Ένωσης»
Η συμφωνία των δύο ομάδων για τον Αργεντινό επιθετικό προβλέπει ρήτρα 2, εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν θελήσει να τον κρατήσει, θα πρέπει να πληρώσει στη Λας Παλμας το ποσό των 300.000 ευρώ.
Ωστόσο, η συμφωνία φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει. Σύμφωνα με το ισπανικό Τύπο, η Λας Πάλμας είναι έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι με την ΑΕΚ και να ακούσει τους όρους της, έτσι ώστε να διατηρήσει τον Αραούχο.
Η ομάδα των Καναρίων Νήσων είναι πλέον ανοιχτή στις παραχωρήσεις παικτών, αφού αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα, πόσο μάλλον τώρα με την πανδημία, με τα ζητήματα αυτά να πολλαπλασιάζονται.
Αλλά και από την πλευρά του ο Αραούχο είναι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται το «θέλω του» να παίξει σημαντικό ρόλο για την παραμονή του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement