10.4
21:50

Μακάμπι Τελ Αβίβ: “Fake news, δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές”

AEK1924.gr team
Μακάμπι Τελ Αβίβ: “Fake news, δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές”

Πολύ γρήγορα διέψευσε τα σενάρια περί σχεδιασμού εν όψει της σεζόν 2020/21 η Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι παράγοντες της οποίας μίλησαν για ψευδείς ειδήσεις το απόγευμα της Παρασκευής (10/4).

Δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη υποστήριξαν την Παρασκευή (10/4) ότι η Μακάμπι ασχολείται ήδη με τον σχεδιασμό εν όψει της σεζόν 2020/21 και κάποια αναφέρθηκαν και σε υποψήφιους στόχους όπως ο Ράιαν Μπρόκοφ. Γρήγορα όμως οι παράγοντες της ομάδας του Τελ Αβίβ έσπευσαν για να διαλύσουν αυτά τα σενάρια με κατηγορηματικό τρόπο, καθώς τη δεδομένη στιγμή προέχει η υγεία και η ασφάλεια του κόσμου πριν άπαντες επιστρέψουν/επιστρέψουμε σε κάποιου είδους κανονικότητα.

“Δημοσιεύθηκαν σήμερα κείμενα που έλεγαν ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δουλεύει για την επόμενη σεζόν και στοχεύει ή ενδιαφέρεται για παίκτες. Ξεκαθαρίζουμε ότι πρόκειται για ψεύδη. Ο οργανισμός δεν κάνει κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο” αναφέρει το σχετικό tweet της ισραηλινής ομάδας

Πηγή:Sport24.gr

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement