25.3
09:10

Κορωνοϊός: Η ελπίδα έρχεται από Κίνα

AEK1924.gr team
Κορωνοϊός: Η ελπίδα έρχεται από Κίνα
Advertisement

Για ακόμα μία μέρα η Κίνα είχε ελάχιστες απώλειες από τον κορvνοϊό με τις επίσημες πηγές να κάνουν λόγο για 4 νεκρούς. Οι Κινέζοι αρχίζουν να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς ζωής κάνοντας και τον υπόλοιπο κόσμο να αισιοδοξεί.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του ο κορωνοϊός, η Κίνα μέτρησε χιλιάδες απώλειες ανθρώπινων ζωών. Συνολικά ως τώρα έχουν θρηνήσει 3.281 θύματα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η ελπίδα στην χώρα αναφορικά με την πανδημία του Covid-19 έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της.

Και σήμερα τα θύματα στην ανατολική αυτή χώρα ήταν λίγα, καθώς 4 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ενώ τα νέα κρούσματα ήταν μόλις 47 χωρίς μάλιστα κανένα να είναι εγχώριο, αλλά όλα ήταν εισαγόμενα. Δηλαδή από κόσμο που ήρθε στην Κίνα.

Εννοείται πως κάθε ζωή έχει σημασία, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο όταν βλέπουν τα νούμερα να έχουν πέσει σε τέτοιο βαθμό και τον κόσμο να αρχίζει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής, τότε ελπίζει πως αυτός ο εφιάλτης μπορεί να τελειώσει.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->